Ontdek wie de Etikettendrukkers zijn

Een etiket maakt jouw product uniek en informeert klanten over dat product. Benieuwd naar meer informatie over wie er bij ons blijven plakken?

Wees welkom

Al sinds 2004 beheersen wij de etikettentechnieken vanuit onze drukkerij in Hoogeveen. Hier staat ons bijzondere machinepark met vier persen. De twee flexopersen (gebruikmakend van flexibele drukplaten) zijn geschikt voor grotere oplagen etiketten en onze twee digitale hybride persen zijn uniek voor Nederland. Er zijn namelijk maar twee van dit soort persen in ons land en die staan hier in Hoogeveen bij de Etikettendrukkers. Door deze speciale combinatie van flexo en digitaal behalen wij het allerbeste plakresultaat.

Sinds 2022 waait er met algemeen directeur Jeroen Ammeraal een verfrissende wind door de drukkerij. Jeroen is sinds zijn 15e blijven plakken in de wereld van de grafische industrie en gaat iedere dag vol enthousiasme aan de slag met zijn slogan Wat plakt pakt!Jeroen: “De vakprijzen die wij hebben ontvangen als Etikettendrukkers, ben ik trots op. Onze machines en de topkwaliteit van de producten die er af komen vind ik fascinerend. Je ziet onze etiketten overal en elke dag, het belang van een etiket is niet te onderschatten. Etikettendrukkers is daar graag onderdeel van!”

Etikettenportal

Etikettendrukkers maakt het je graag makkelijk: bestellen via ons eigen Etikettenportal. Van het uploaden van (nieuwe) designs tot het volgens van je etikettenstatus, alles kan via dit portal. En door de live-status weet je 24/7 meer over de voortgang van jouw etiketten.

P(l)ak dit moment en ga direct aan de slag! Zodra een order via het Etikettenportal aangemaakt wordt, reserveert ons machinepark automatisch plantijd in. Zo kun jij binnen de kortste keren blijven plakken bij klanten!

Onafhankelijke drukkerij

Etikettendrukkers is een van de laatste onafhankelijke drukkerijen, wat ons klein houdt maar groots maakt. We doen wat afgesproken is. Bij ons heb je je eigen contactpersoon en orderbegeleiding, we denken mee en blijven scherp. Adviseren over rolwikkeling, passend materiaal, afwerkingen, toepassingen en belijming is onze expertise. Het is onze etiketten etiquette, onderdeel van onze bedrijfscultuur. We blijven in gesprek en helpen bij het maken van bewuste keuzes: duurzamer en voordeliger drukken met minder afval én kosten.